Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of osmotic dehydration on color and texture of pork meat
Назив: Influence of osmotic dehydration on color and texture of pork meat
Аутори: Knežević, Violeta  ; Ćurčić, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Lević, Ljubinko ; Kuljanin, Tatjana A. ; Lazarević, Jasmina  
Година: 2013
Публикација: Journal on Processing and Energy in Agriculture
ISSN: 1821-4487 Journal on Processing and Energy in Agriculture Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 17 br. 1 str. 39-42
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/407701
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
51M51 - Водећи национални часопис категорије M51

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.