Резултати

еНаука >  Резултати >  Enterobacteriaceae in food safety with an emphasis on raw milk and meat
Назив: Enterobacteriaceae in food safety with an emphasis on raw milk and meat
Аутори: Mladenović, Katarina  ; Grujović, Mirjana  ; Kiš, Maja; Furmeg, Sanja; Tkalec, V. Jaki; Stefanović, Olgica  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  
Година: 2021
Публикација: Applied Microbiology and Biotechnology
ISSN: 0175-7598 Applied Microbiology and Biotechnology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 105 br. 23 str. 8615-8627
DOI: 10.1007/s00253-021-11655-7
WoS-ID: 000714333500001
Scopus-ID: 2-s2.0-85118529126
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/410105
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/13776
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

25
SCOPUSTM
10
OpenCitations
25
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.