Резултати

еНаука >  Резултати >  Efekti salicilne kiseline na morfološke osobine i formiranje krtola kod netransformisanog i AtCKX2-transformisanog krompira (Solanum tuberosum L. cv. Désirée) gajenog in vitro
Назив: Efekti salicilne kiseline na morfološke osobine i formiranje krtola kod netransformisanog i AtCKX2-transformisanog krompira (Solanum tuberosum L. cv. Désirée) gajenog in vitro
Аутори: Trailović, Maja  ; Dragićević, Ivana  ; Raspor, Martin  ; Motyka, Vaclav; Ninković, Slavica  
Остала ауторства: Živić, Miroslav; Petković, Branka
Година: 2018
Публикација: Drugi kongres biologa Srbije, 25-30. septembra 2018, Kladovo, Srbija
Издавач: Belgrade: Serbian Biological Society
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-81413-08-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 62
VBS COBISS 267655948
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/133213961#izum.si
http://rimsi.imsi.bg.ac.rs/handle/123456789/2436
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/414277
https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/4321
Пројекат: Biotehnologija in vitro - gajene, lekovite i ugrožene biljne vrste (RS-173015)
Razvoj i primena proteinskih markera u odabiru sorti krompira otpornih prema visokim temperaturama (RS-31049)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца