Резултати

еНаука >  Резултати >  Trypsin activity and freeze-thaw stability in the presence of ions and non-ionic surfactants
Назив: Trypsin activity and freeze-thaw stability in the presence of ions and non-ionic surfactants
Аутори: Vatić, Saša; Mirković, Nemanja  ; Milošević, Jelica  ; Jovčić, Branko  ; Polović, Natalija  
Година: 2021
Публикација: Journal of Bioscience and Bioengineering
ISSN: 1389-1723 Journal of Bioscience and Bioengineering Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 131 br. 3 str. 234-240
DOI: 10.1016/j.jbiosc.2020.10.010
WoS-ID: 000661493400002
Scopus-ID: 2-s2.0-85096181210
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/415318
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4779
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1389172320303996
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet) (RS-200168)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

6
SCOPUSTM
1
OpenCitations
5
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.