Резултати
                
                    еНаука > 
                
                
                    Резултати > 
                
                
                    Agrobiological, chemical and antioxidant properties of saffron (Crocus sativus L.) exposed to TiO2 nanoparticles and ultraviolet-B stress
                
            
            
            | Назив: | Agrobiological, chemical and antioxidant properties of saffron (Crocus sativus L.) exposed to TiO2 nanoparticles and ultraviolet-B stress | Аутори: | Rikabad, Masoomeh Moradi; Pourakbar, Latifeh; Moghaddam, Sina Siavash; Popović-Djordjević, Jelena  | 
Година: | 2019 | Публикација: | Industrial Crops and Products | ISSN: | 0926-6690   Industrial Crops and Products   Претражи идентификатор | 
Издавач: | Elsevier Science Bv, Amsterdam | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 137 str. 137-143 | DOI: | 10.1016/j.indcrop.2019.05.017 | WoS-ID: | 000473376800016 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85065619763 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/415371 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5093  | 
Пројекат: | Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009) | М-категорија: | 21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+  | 
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.