Резултати

еНаука >  Резултати >  Agrobiological, chemical and antioxidant properties of saffron (Crocus sativus L.) exposed to TiO2 nanoparticles and ultraviolet-B stress
Назив: Agrobiological, chemical and antioxidant properties of saffron (Crocus sativus L.) exposed to TiO2 nanoparticles and ultraviolet-B stress
Аутори: Rikabad, Masoomeh Moradi; Pourakbar, Latifeh; Moghaddam, Sina Siavash; Popović-Djordjević, Jelena  
Година: 2019
Публикација: Industrial Crops and Products
ISSN: 0926-6690 Industrial Crops and Products Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Science Bv, Amsterdam
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 137 str. 137-143
DOI: 10.1016/j.indcrop.2019.05.017
WoS-ID: 000473376800016
Scopus-ID: 2-s2.0-85065619763
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/415371
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5093
Пројекат: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

42
SCOPUSTM
19
OpenCitations
34
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.