Резултати

еНаука >  Резултати >  Cereals: Production, properties and organic food
Назив: Cereals: Production, properties and organic food
Cerealije - proizvodnja, svojstva i organska hrana
Аутори: Radosavljević, Milica  
Година: 2010
Публикација: Journal on Processing and Energy in Agriculture
ISSN: 1821-4487 Journal on Processing and Energy in Agriculture Претражи идентификатор
Издавач: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Novi Sad
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 14 br. 3 str. 131-134
URI: http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/353
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/415416
Пројекат: Oplemenjivanje kukuruza specifičnih svojstava za industrijske potrebe (RS-20003)
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.