Резултати
еНаука >
Резултати >
Microencapsulation as a method for delivery of fish oil in chocolate: effect on rheological properties

Назив: | Microencapsulation as a method for delivery of fish oil in chocolate: effect on rheological properties | Аутори: | Marina Kalić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Book of Abstracts of IV International Congress “Food Technology, Quality and Safety” , 4th International Congress ‘’Food Quality, Technology and Safety, Novi Sad, Serbia, 2018, 23.10.-25.10.2018. | Издавач: | University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Bulevar cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-054-4![]() ![]() |
Колација: | str. 104-104 | URI: | https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=131946&source=eNauka&language=en https://enauka.gov.rs/handle/123456789/416113 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.