Резултати

еНаука >  Резултати >  Microencapsulation as a method for delivery of fish oil in chocolate: effect on rheological properties
Назив: Microencapsulation as a method for delivery of fish oil in chocolate: effect on rheological properties
Аутори: Marina Kalić  ; Miroslav Hadnađev  ; Tamara Dapčević Hadnađev  ; Nataša Jovanović Lješković; Veljko Krstonošić
Година: 2018
Публикација: Book of Abstracts of IV International Congress “Food Technology, Quality and Safety” , 4th International Congress ‘’Food Quality, Technology and Safety, Novi Sad, Serbia, 2018, 23.10.-25.10.2018.
Издавач: University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Bulevar cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-054-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 104-104
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=131946&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/416113
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.