Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of the different methods of drying on the antioxidant activity of Mentha longifolia L. essential oil
Назив: The influence of the different methods of drying on the antioxidant activity of Mentha longifolia L. essential oil
Аутори: Dragana Stanisavljević; Veličković, Dragan T. ; Saša Stojičević; Karabegović, Ivana T.  ; Lazić, Miodrag ; Đorđević, Sofija M.  
Година: 2013
Публикација: THIRD INTERNATIONAL CONFERENCE SUSTAINABLE POSTHARVEST AND FOOD TECHNOLOGIES - INOPTEP 2013
Издавач: Nacionalno društvo za za procesnu tehniku i energetiku u poljuprivredi, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-267-7 Претражи идентификатор
Колација: br. Proceeding str. 352-353
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/416654
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.