Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of the different methods of drying on the antioxidant activity of Mentha longifolia L. essential oil
Назив: | The influence of the different methods of drying on the antioxidant activity of Mentha longifolia L. essential oil | Аутори: | Dragana Stanisavljević; Veličković, Dragan T. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | THIRD INTERNATIONAL CONFERENCE SUSTAINABLE POSTHARVEST AND FOOD TECHNOLOGIES - INOPTEP 2013 | Издавач: | Nacionalno društvo za za procesnu tehniku i energetiku u poljuprivredi, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7520-267-7![]() ![]() |
Колација: | br. Proceeding str. 352-353 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/416654 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.