Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of enzymatic cross-linking on allergenic properties of bovine beta-lactoglobulin
Назив: Effect of enzymatic cross-linking on allergenic properties of bovine beta-lactoglobulin
Аутори: Stojadinović, Marija M.  ; Ćirković-Veličković, Tanja  ; Pieters, Raymond; Smit, Joost
Година: 2013
Публикација: FEBS Journal / Federation of European of Biochemical Societies
ISSN: 1742-464X FEBS Journal / Federation of European of Biochemical Societies Претражи идентификатор
Издавач: Wiley-Blackwell, Hoboken
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 280 str. 467-467
WoS-ID: 000325919203029
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/419259
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1417
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.