Резултати

еНаука >  Резултати >  Utilization of wastewaters from red wine technology for xanthan production in laboratory bioreactor
Назив Utilization of wastewaters from red wine technology for xanthan production in laboratory bioreactor
Аутори: Trivunović, Zorana  ; Mitrović, Ivana  ; Puškaš, Vladimir  ; Bajić, Bojana  ; Miljić, Uroš  ; Dodić, Jelena  
Година: 2021
Публикација: Journal of Food Processing and Preservation
ISSN: 1745-4549 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор
Издавач: Wiley
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 46 br. 10 str. Art. No e15849
DOI: 10.1111/jfpp.15849
WoS-ID: 000683000200001
Scopus-ID: 2-s2.0-85112597519
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/419392
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

4
SCOPUSTM
1
OpenCitations
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.