Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant properties of buckwheat enriched gluten-free cookies
Назив: Antioxidant properties of buckwheat enriched gluten-free cookies
Аутори: Nedeljković, Nataša  ; Sakač, Marijana  ; Mandić, Anamarija  ; Mišan, Aleksandra  ; Jovanov, Pavle  ; Jambrec, Dubravka  ; Banjac, Vojislav  ; Šarić, Bojana  ; Pestorić, Mladenka  
Година: 2013
Публикација: Journal on processing and energy in agriculture
ISSN: 1821-4487 Journal on Processing and Energy in Agriculture Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 17 br. no. 2 str. 93-96-96
VBS COBISS: 297346823
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/420808
http://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1821-4487/2013/1821-44871302093N.pdf
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/297346823#izum.si
URL: http://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1821-4487/2013/1821-44871302093N.pdf
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.