Резултати

еНаука >  Резултати >  INFLUENCE OF CORDYCEPS SINESIS EXTRACT ON - FERMENTATION PROCESS
Назив: INFLUENCE OF CORDYCEPS SINESIS EXTRACT ON - FERMENTATION PROCESS
Аутори: Kristina Nešić; Despotović, Saša  ; Savić, Milena  ; Klaus, Anita  ; Leskošek-Čukalović, Ida ; Nedović, Viktor  ; Nikšić, Miomir 
Година: 2014
Публикација: Proceedings of II International congress Food technology, Quality and safety
Издавач: University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Novi Sad, Serbia, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86 -7994 7994 -043 -8 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: str. 622-626
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/424220
URL: http://foodtech2014.uns.ac.rs/en/download.html
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.