Резултати
Назив: | INFLUENCE OF CORDYCEPS SINESIS EXTRACT ON - FERMENTATION PROCESS | Аутори: | Kristina Nešić; Despotović, Saša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Proceedings of II International congress Food technology, Quality and safety | Издавач: | University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Novi Sad, Serbia, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86 -7994 7994 -043 -8![]() ![]() |
Колација: | str. 622-626 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/424220 | URL: | http://foodtech2014.uns.ac.rs/en/download.html | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.