Резултати

еНаука >  Резултати >  Proizvodnja i karakteristike Banatskog sira
Назив: Proizvodnja i karakteristike Banatskog sira
Аутори: Savić-Radovanović, Radoslava  ; Katić, Vera ; Stajković, Silvana  ; T. Csordas
Година: 2016
Публикација: Zbornik radova 21. savetovanja o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem
Издавач: Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet u Čačku, Čačak, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-87611-41-2 Претражи идентификатор
Колација: vol. 21 br. 24 str. 731-739
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/425333
URL: http://www.afc.kg.ac.rs/files/data/sb/zbornik/Zbornik_radova_SB2016_-_2.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.