Резултати
еНаука >
Резултати >
Content of iron in M. semimembranosus, liver and kidney in pigs produced in Vojvodina
| Назив: | Content of iron in M. semimembranosus, liver and kidney in pigs produced in Vojvodina | Аутори: | Tomović, Vladimir |
Година: | 2010 | Публикација: | International Symposium ''Feed Technology'' – XII International Symposium ''NODA 2010 – MEAT – Technology, quality and safety'' | Издавач: | Institute for food technology in Novi Sad, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-018-6 Претражи идентификатор |
Колација: | str. 29-36 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/426652 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.