Резултати

еНаука >  Резултати >  Content of iron in M. semimembranosus, liver and kidney in pigs produced in Vojvodina
Назив: Content of iron in M. semimembranosus, liver and kidney in pigs produced in Vojvodina
Аутори: Tomović, Vladimir  ; Petrović, Ljiljana; Mila Tomović; Kevrešan, Žarko  ; Džinić, Natalija ; Jokanović, Marija  
Година: 2010
Публикација: International Symposium ''Feed Technology'' – XII International Symposium ''NODA 2010 – MEAT – Technology, quality and safety''
Издавач: Institute for food technology in Novi Sad, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-018-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 29-36
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/426652
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.