Резултати

еНаука >  Резултати >  THE INFLUENCE OF THE USAGE OF MIX PLUS PRODUCTS IN LAMB DIET ON THE PRODUCTION PARAMETERS
Назив: THE INFLUENCE OF THE USAGE OF MIX PLUS PRODUCTS IN LAMB DIET ON THE PRODUCTION PARAMETERS
Аутори: Stojković, Jovan  ; Milinko Milenković ; Ilić, Zoran  ; Jašović, Boban D.  
Година: 2011
Публикација: 22nd International Symposium „Food safety production“, Proceedings, pp. 93-96, Trebinje, Bosnia and Herzegovina, 19-25 June, 2011
Издавач: Poljoprivredni fakultet Sarajevo, Bosnia and Herzegovina
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-7520-219-6 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: str. 93-96
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/427173
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.