Резултати

еНаука >  Резултати >  Suzbijanje prouzrokovača bakteriozne pegavosti paprike i bakteriozne pegavosti paradajza korišćenjem kombinacije baktericida i aktivatora otpornosti
Назив: Suzbijanje prouzrokovača bakteriozne pegavosti paprike i bakteriozne pegavosti paradajza korišćenjem kombinacije baktericida i aktivatora otpornosti
Control of pepper bacterial spot and tomato bacterial speck using bactericides in combination with a plant activator
Аутори: Rekanović, Emil  ; Potočnik, Ivana  ; Stepanović, Miloš  ; Todorović, Biljana  ; Mihajlovic, Milica  ; Milijašević-Marčić, Svetlana  
Година: 2019
Публикација: Pesticidi i fitomedicina
ISSN: 1820-3949 Pesticidi i fitomedicina Претражи идентификатор
Издавач: Institut za pesticide i zaštitu životne sredine, Beograd i Društvo za zaštitu bilja Srbije, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 34 br. 1 str. 47-52
DOI: 10.2298/pif1901047r
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/427906
https://ripest.pesting.org.rs/handle/123456789/489
Пројекат: Проучавање биљних патогена, артропода, корова и пестицида у циљу развоја метода биорационалне заштите биља и производње безбедне хране
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца