Резултати
еНаука >
Резултати >
Suzbijanje prouzrokovača bakteriozne pegavosti paprike i bakteriozne pegavosti paradajza korišćenjem kombinacije baktericida i aktivatora otpornosti
Назив: | Suzbijanje prouzrokovača bakteriozne pegavosti paprike i bakteriozne pegavosti paradajza korišćenjem kombinacije baktericida i aktivatora otpornosti Control of pepper bacterial spot and tomato bacterial speck using bactericides in combination with a plant activator |
Аутори: | Rekanović, Emil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Pesticidi i fitomedicina | ISSN: | 1820-3949![]() ![]() |
Издавач: | Institut za pesticide i zaštitu životne sredine, Beograd i Društvo za zaštitu bilja Srbije, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 34 br. 1 str. 47-52 | DOI: | 10.2298/pif1901047r | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/427906 https://ripest.pesting.org.rs/handle/123456789/489 |
Пројекат: | Проучавање биљних патогена, артропода, корова и пестицида у циљу развоја метода биорационалне заштите биља и производње безбедне хране | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |