Резултати

еНаука >  Резултати >  Untersuchungen der Zartheit des Fleisches verschiedener Tierarten
Назив: Untersuchungen der Zartheit des Fleisches verschiedener Tierarten
Аутори: Ristić Milan; Miščević, Branislav 
Година: 2012
Публикација: Fleischwirtschaft
ISSN: 0179-2415 Претражи идентификатор
Издавач: Deutscher Fachverlag GmbH Mainzer Landstr. 251 60326 Frankfurt am Main
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 2 br. 92 str. 100-104
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/429143
URL: http://www.fleischwirtschaft.de/fleischwirtschaft/literaturhinweise/pages/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.