Резултати

еНаука >  Резултати >  Re‐evaluation of glutamic acid (E 620), sodium glutamate (E 621), potassium glutamate (E 622), calcium glutamate (E 623), ammonium glutamate (E 624) and magnesium glutamate (E 625) as food additives
Назив: Re‐evaluation of glutamic acid (E 620), sodium glutamate (E 621), potassium glutamate (E 622), calcium glutamate (E 623), ammonium glutamate (E 624) and magnesium glutamate (E 625) as food additives
Аутори Mortensen, Alicja; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Di, Domenico Alessandro; Dusemund, Birgit; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula; Leblanc, Jean‐Charles;
Година: 2017
Публикација: EFSA Journal
ISSN: 1831-4732 EFSA Journal Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 15 br. 7
DOI: 10.2903/j.efsa.2017.4910
WoS-ID: 000406685200036
Scopus-ID: 2-s2.0-85043697435
PMID: 32625571
PMCID: PMC7009848
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/429289
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

93
SCOPUSTM
20
PubMed CentralTM
19
OpenCitations
39
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.