Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical composition, antioxidant and antimicrobial activity of Ocimum basilicum L. essential oil
Назив: Chemical composition, antioxidant and antimicrobial activity of Ocimum basilicum L. essential oil
Аутори: Stanojević, Ljiljana P.  ; Željka Marjanović-Balaban; Vesna Kalaba; Stanojević, Jelena S.  ; Cvetković, Dragan J.  ; Cakić, Milorad D. 
Година: 2017
Публикација: Proceedings, V International Congress “Engineering, Environment and Materials in Processing Industry“
Издавач: UNIVERSITY OF EAST SARAJEVO, FACULTY OF TECHNOLOGY ZVORNIK, Jahorina,
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99955-81-22-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 4-4
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/430440
URL: https://www.kongres.tfzv.org
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.