Резултати
еНаука >
Резултати >
Chemical composition, antioxidant and antimicrobial activity of Ocimum basilicum L. essential oil
Назив: | Chemical composition, antioxidant and antimicrobial activity of Ocimum basilicum L. essential oil | Аутори: | Stanojević, Ljiljana P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Proceedings, V International Congress “Engineering, Environment and Materials in Processing Industry“ | Издавач: | UNIVERSITY OF EAST SARAJEVO, FACULTY OF TECHNOLOGY ZVORNIK, Jahorina, | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-99955-81-22-0![]() ![]() |
Колација: | str. 4-4 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/430440 | URL: | https://www.kongres.tfzv.org | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.