Резултати
еНаука >
Резултати >
Antibacterial activity of selected plant water extracts on sliced-common carp meat deterioration
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Antibacterial activity of selected plant water extracts on sliced-common carp meat deterioration | Аутори: | Stanivuk, Jelena; Jurakić, Željka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Proceedings and Abstract book / The International Symposium on Animal Science (ISAS), Novi Sad, 09-11.09.2015 | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Agriculture | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7520-348-3![]() ![]() |
Колација: | str. 345-345 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/430591 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | Напомена о доступности: | Подаци и/или пуни текст су непотпуни | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.