Резултати

еНаука >  Резултати >  Anthocyanin-rich extracts from purple and red potatoes as natural colourants: Bioactive properties, application in a soft drink formulation and sensory analysis.
Назив Anthocyanin-rich extracts from purple and red potatoes as natural colourants: Bioactive properties, application in a soft drink formulation and sensory analysis.
Аутори: Sampaio, Shirley L.; Lonchamp, Julien; Dias, Maria Inês; Liddle, Catriona; Petropoulos, Spyridon A.; Glamočlija, Jasmina  ; Alexopoulos, Alexios; Santos-Buelga, Celestino; Ferreira, Isabel C F R; Barros, Lillian
Година: 2021
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier BV
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 342 str. 128526-128526
DOI: 10.1016/j.foodchem.2020.128526
WoS-ID: 000617937100001
Scopus-ID: 2-s2.0-85096566694
PMID: 33223300
URI: https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/4041
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/432726
URL: https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0308814620323888
Пројекат: CAPES Foundation (Ministry of Education, Brazil)
Foundation for Science and Technology (FCT, Portugal)
FEDER-Interreg España-Portugal
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200007 (Univerzitet u Beogradu, Institut za biološka istraživanja 'Siniša Stanković') (RS-200007)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

43
SCOPUSTM
11
PubMed CentralTM
15
OpenCitations
32
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.