Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidant activity of biopolymer films based on pumpkin oil cake and essential oils

Назив: | Antioxidant activity of biopolymer films based on pumpkin oil cake and essential oils | Аутори: | Bulut, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Book of Abstracts / 6th International Conference Suistainable Postharvest and Food Technologies, INOPTET 2019 and XXXI National Conference Processing and Energy in Agriculture, PTEP 2019, Kladovo, April 07th – 12th, 2019 | Издавач: | Novi Sad: National society of processing and energy in agriculture | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7520-458-9![]() ![]() |
Колација: | str. 33-34 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/432847 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | Напомена о доступности: | Подаци и/или пуни текст су непотпуни | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.