Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidant potential and total phenolic content of Serbian red clover cultivars
Назив: | Antioxidant potential and total phenolic content of Serbian red clover cultivars | Аутори: | Bursać, Mira ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | Book of Abstracts, 1st Legume Society Conference 2013: A Legume Odyssey, 9-11 May 2013, Novi Sad | Издавач: | International Legume Society Novi Sad : Institute of Field and Vegetable Crops |
Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-80417-44-8![]() ![]() |
Колација: | str. 292-292 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/432873 http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/3041 |
Пројекат: | Unapređenje tehnologije gajenja krmnih biljaka na oranicama i travnjacima (RS-31016) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |