Резултати

еНаука >  Резултати >  Protective Effects of Fruit Wines against Hydrogen Peroxide—Induced Oxidative Stress in Rat Synaptosomes
Назив: Protective Effects of Fruit Wines against Hydrogen Peroxide—Induced Oxidative Stress in Rat Synaptosomes
Аутори: Čakar, Uroš  ; Čolović, Mirjana  ; Milenković, Danijela ; Medić, Branislava  ; Krstić, Danijela  ; Petrović, Aleksandar  ; Đorđević, Brižita  
Година: 2021
Публикација: Agronomy
ISSN: 2073-4395 Agronomy (Basel) Претражи идентификатор
Издавач: Basel : MDPI AG
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 11 br. 7 str. 1414
DOI: 10.3390/agronomy11071414
WoS-ID: 000678186600001
Scopus-ID: 2-s2.0-85111351206
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/435631
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/3931
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5905
https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/9889
URL: https://www.mdpi.com/2073-4395/11/7/1414
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200017 (Univerzitet u Beogradu, Institut za nuklearne nauke Vinča, Beograd-Vinča) (RS-200017)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200161 (Univerzitet u Beogradu, Farmaceutski fakultet) (RS-200161)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

23
SCOPUSTM
8
OpenCitations
22
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца