Резултати

еНаука >  Резултати >  The optimization of the isoflavones extraction from chickpea (Cicer arietinum L.)
Назив: The optimization of the isoflavones extraction from chickpea (Cicer arietinum L.)
Аутори: Nikolić, Ivana  ; Kundaković, Tatjana  ; Tačić, Ana  ; Savić, Ivan  ; Savić-Gajić, Ivana  
Година: 2015
Публикација: Book of abstracts / 11th Symposium "Novel Technologies and economic development"
Издавач: Faculty of Technology, Leskovac, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-89429-12-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 71-71
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/436488
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.