Резултати
еНаука >
Резултати >
The optimization of the isoflavones extraction from chickpea (Cicer arietinum L.)
Назив: | The optimization of the isoflavones extraction from chickpea (Cicer arietinum L.) | Аутори: | Nikolić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Book of abstracts / 11th Symposium "Novel Technologies and economic development" | Издавач: | Faculty of Technology, Leskovac, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-89429-12-1![]() ![]() |
Колација: | str. 71-71 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/436488 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.