Резултати

еНаука >  Резултати >  Quality of porcine meat
Назив: Quality of porcine meat
Аутори: Radović, Čedomir R.  ; Milica Petrović; Gogić, Marija P.  ; Radomir Savić  ; Stanojković, Aleksandar B.  ; Živković, Vladimir B.  ; Stojiljković, Nenad G.  
Година: 2018
Публикација: Proceedings of the IX International Agricultural Symposium “Agrosym 2018”
Издавач: Faculty of Agriculture University of East Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, Jahorina
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99976-718-8-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 1776-1781
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/436498
URL: http://agrosym.ues.rs.ba/agrosym/agrosym_2018/BOOK_OF_PROCEEDINGS_2018_FINAL.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.