Резултати
еНаука >
Резултати >
Consumer awareness of meat hazards with special reference to sources of meat contamination and microbiological hazards
Назив: | Consumer awareness of meat hazards with special reference to sources of meat contamination and microbiological hazards | Аутори: | Janjić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | 61st International Meat Industry Conference (MEATCON2021) | ISSN: | 1755-1307![]() ![]() |
Издавач: | Iop Publishing Ltd, Bristol | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 854 br. 1 str. 012039-012039 | DOI: | 10.1088/1755-1315/854/1/012039 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85120434264 | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2254 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/437428 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200143 (Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine) (RS-200143) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |