Резултати
еНаука >
Резултати >
Cellulose hydrocolloids in meat products: current status and challenges in developing functional food
Назив: | Cellulose hydrocolloids in meat products: current status and challenges in developing functional food | Аутори: | Glišić, Milica ; Bošković Cabrol, Marija ; Baltić, Milan Ž. ; Maksimović, Zoran | Година: | 2021 | Публикација: | 61st International Meat Industry Conference (MEATCON2021) | ISSN: | 1755-1307 Претражи идентификатор | Издавач: | Iop Publishing Ltd, Bristol | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 854 br. 1 str. 012030-012030 | DOI: | 10.1088/1755-1315/854/1/012030 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85120408487 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/439602 https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/4006 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2255 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200143 (Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine) (RS-200143) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |