Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical and antioxidant properties of cultivated and wild fragaria and rubus berries
Назив: Chemical and antioxidant properties of cultivated and wild fragaria and rubus berries
Аутори: Milivojević, Jasminka M  ; Maksimović, Vuk  ; Nikolic, Milos ; Bogdanović, Jelena  ; Maletic, Radojka  ; Milatović, Dragan P  
Година: 2011
Публикација: Journal of Food Quality
ISSN: 0146-9428 Journal of Food Quality Претражи идентификатор
Издавач: Wiley-Hindawi, London
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 34 br. 1 str. 1-9
DOI: 10.1111/j.1745-4557.2010.00360.x
WoS-ID: 000287095600001
Scopus-ID: 2-s2.0-79551678651
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2681
http://rimsi.imsi.bg.ac.rs/handle/123456789/439
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/439838
Пројекат: Biofizička istraživanja membranskih procesa: interakcija membranskih receptora i kanala sa spoljašnjim faktorima i intracelularna regulacija (RS-143016)
Ispitivanja novih biosenzora za monitoring i dijagnostiku biljaka (RS-143043)
20103B
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

101
SCOPUSTM
70
OpenCitations
88
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца