Резултати

еНаука >  Резултати >  Study of the presence of gluten in cooked and boiled sausages
Назив: Study of the presence of gluten in cooked and boiled sausages
Аутори: Stanković, Ivan  ; Zrnić, Milica  ; Vidović, Bojana  ; Janković, Saša  ; Mirjana Milanović-Stevanović
Година: 2012
Публикација: International Coeliac Disease Conference – Better Life for Coeliacs
Издавач: Association of European Coeliac Societies, AOECS, Finland
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 35-35
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/440236
URL: http://www.celiaccentral.org/upcoming-events/better-life-for-coeliacs-2012-conference/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.