Резултати

еНаука >  Резултати >  Razvoj kvaliteta hrane primenom metode QFD
Назив: Razvoj kvaliteta hrane primenom metode QFD
Development of food quality using methods QFD
Аутори: Slađana Mišić; Aleksandar Jovanović; Marko Andrejić  
Година: 2017
Публикација: Zbornik radova sa 20. međunarodne DQM konferencija Upravljanje kvalitetom i pouzdanošću ICDQM-2017
Издавач: Prijevor: Istraživački centar DQM
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/440251
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.