Резултати

еНаука >  Резултати >  Does Organic Sprouted Whole Wheat Grain Flourless Bread Decreases DNA Damage in Diabetic Patients?
Назив: Does Organic Sprouted Whole Wheat Grain Flourless Bread Decreases DNA Damage in Diabetic Patients?
Аутори: Rajković, Milan  ; Glavinić, Uroš  ; Ristanić, Marko  ; Ćosić, Milivoje  ; Dimitrijević-Srećković, Vesna; Ilić, Iva; Đelić, Ninoslav  
Година: 2021
Публикација: Acta Veterinaria
ISSN: 0567-8315 Acta Veterinaria, Beograd Претражи идентификатор
Издавач: Faculty of Veterinary Medicine, Belgrade University
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 71 br. 3 str. 273-284
DOI: 10.2478/acve-2021-0024
WoS-ID: 000703661100003
Scopus-ID: 2-s2.0-85117509571
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2239
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/440662
Пројекат: Molekularno-genetička i ekofiziološka istraživanja u zaštiti autohtonih animalnih genetičkih resursa, očuvanju dobrobiti, zdravlja i reprodukcije gajenih životinja i proizvodnji bezbedne hrane (RS-46002)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200143 (Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine) (RS-200143)
Innovative voucher number 248 (Innovation Fund of the Republic of Serbia, Principal Investigator Prof. Ninoslav Djelic)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

2
SCOPUSTM
1
OpenCitations
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца