Резултати
еНаука >
Резултати >
Analysis of salt content in bread on the market in the city of Novi Sad, Serbia
| Назив: | Analysis of salt content in bread on the market in the city of Novi Sad, Serbia | Аутори: | Popovic, Milka |
Година: | 2018 | Публикација: | Arhiv za higijenu rada i toksikologiju | ISSN: | 0004-1254 Arhiv za higijenu rada i toksikologiju Претражи идентификатор |
Издавач: | Institute for medical research and occupational health Zagreb, Croatia, Hrvatska, Opatija | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 69 br. Suppl 1 str. 40-40 | DOI: | 10.5281/zenodo.17293063 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/440973 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | Напомена: | 2nd International Congress on Food Safety and Quality "Food Life Cycle" , Opatija, Croatia, 13-16.11.2018. | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.