Резултати

еНаука >  Резултати >  Toxigenic potential of Aspergillus flavus cultures isolated from wheat grains
Назив: Toxigenic potential of Aspergillus flavus cultures isolated from wheat grains
Аутори: Krulj, Jelena  ; Bočarov-Stančić, Aleksandra  ; Krstović, Saša  ; Brkljač, Jovana  ; Vučković, Jovana ; Brlek, Tea ; Bodroža-Solarov, Marija  
Година: 2016
Публикација: III International Congress “Food Technology, Quality and Safety”
Издавач: Institute of Food Technology, Novi Sad, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-050-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 418-423
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/441918
URL: http://foodtech2016.uns.ac.rs/uploads/images/docs/Food_Kongres_NO_ISP.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.