Резултати

еНаука >  Резултати >  White cheese as a source of peptides with antioxidant activity
Назив: White cheese as a source of peptides with antioxidant activity
Аутори: Barać, Miroljub B.  ; Pešić, Mirjana B.  ; M. Smiljanić; M. Vasić; Vučić, Tanja R.  
Година: 2017
Публикација: VIl International Scientific Agriculture Symposium
Издавач: University of East Sarajevo, Faculty of Agriculture, Republic of Srpsk4 Bosnia, Jahorina
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99976-632-9-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 511
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/442447
URL: http ://www. agrosym.rs.ba
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.