Резултати

еНаука >  Резултати >  Karakteristike oleorizina mlevene začinske paprike dobijenog klasičnom i ekstrakcijom superkritičnim ugljen-dioksidom
Назив: Karakteristike oleorizina mlevene začinske paprike dobijenog klasičnom i ekstrakcijom superkritičnim ugljen-dioksidom
Остали називи: Characteristics of ground pepper oleoresin, produced byclassic and supercritical fluid extraction with carbon-dioxide
Аутори: Tepić, Aleksandra
Ментор: Vujičić, Biserka
Остала ауторства: Vračar, Ljubo; Zeković, Zoran  ; Jašić, Midhat; Vujičić, Biserka
Година: 2009
Публикација: Универзитет у Новом Саду
Издавач: Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 245591047
URI: https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/9936
https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija152455422766926.pdf?controlNumber=(BISIS)71273&fileName=152455422766926.pdf&id=11239&source=NaRDuS&language=sr
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=71273&source=NaRDuS&language=sr
https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/IzvestajKomisije152455422072834.pdf?controlNumber=(BISIS)71273&fileName=152455422072834.pdf&id=11238&source=NaRDuS&language=sr
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/442648
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца