Резултати

еНаука >  Резултати >  Karakterizacija kvaliteta mesa i iznutrica svinja čistih rasa odgajanih u Vojvodini
Назив: Karakterizacija kvaliteta mesa i iznutrica svinja čistih rasa odgajanih u Vojvodini
Остали називи: Characterisation of meat and offal quality frompurebred pigs reared in Vojvodina
Аутори: Jokanović, Marija
Ментор: Tomović, Vladimir
Остала ауторства: Baltić, Milan ; Tomović, Vladimir; Džinić, Natalija
Година: 2013
Публикација: Универзитет у Новом Саду
Издавач: Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 281849351
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/DisertacijaDoktorska%20disertacija,%20Marija%20Jokanovic.pdf?controlNumber=(BISIS)83233&fileName=Doktorska%20disertacija,%20Marija%20Jokanovic.pdf&id=563&source=NaRDuS&language=sr
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=83233&source=NaRDuS&language=sr
https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/IzvestajKomisije147073505043376.pdf?controlNumber=(BISIS)83233&fileName=147073505043376.pdf&id=6691&source=NaRDuS&language=sr
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/9967
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/442657
Пројекат: Razvoj tradicionalnih tehnologija proizvodnje fermentisanih suvih kobasica sa oznakom geografskog porekla u cilju dobijanja bezbednih proizvoda standardnog kvaliteta (RS-31032)
Razvoj tehnologije sušenja i fermentacije Petrovačke kobasice (Petrovská klobasá-oznaka geografskog porekla) u kontrolisanim uslovima (RS-20037)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца