Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | By-products of the oil industry as sources of amino acids in feed | Аутори: | Tomičić, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2020 | Публикација: | Food & Feed Research | ISSN: | 2217-5369![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad : University of Novi Sad, Institute of Food Technology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 47 br. 2 str. 131-137 | DOI: | 10.5937/ffr47-28435 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85153268674 | VBS COBISS: | 107885321 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/443194 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/107885321#izum.si |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.