Резултати

еНаука >  Резултати >  Classification and discrimination of soybean (Glycine max (L.) Merr.) genotypes based on their isoflavone content
Назив: Classification and discrimination of soybean (Glycine max (L.) Merr.) genotypes based on their isoflavone content
Аутори: Tepavčević, Vesna  ; Cvejić, Jelena  ; Posa, Mihalj  ; Bjelica, Artur  ; Miladinović, Jegor  ; Rizou, Myrto; Aldawoud, Turki M. S.; Galanakis, Charis M.
Година: 2021
Публикација: Journal of Food Composition & Analysis
ISSN: 0889-1575 Journal of Food Composition and Analysis Претражи идентификатор
Издавач: Academic Press Inc Elsevier Science, San Diego
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 95 str. Art. No 103670
DOI: 10.1016/j.jfca.2020.103670
WoS-ID: 000600435600008
Scopus-ID: 2-s2.0-85093652511
URI: http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/2094
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/443577
Пројекат: Interdisciplinarni pristup stvaranju novih sorti soje i unapređenju tehnologije gajenja i dorade semena (RS-31022)
Cost-effective microfluidic electronic devices for optimal drug administration based on fractional pharmacokinetics for leukemia treatments (EU-690876)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

5
SCOPUSTM
2
OpenCitations
6
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.