Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of modern and conventional extraction techniques on the biological activity of the fruit of elderberry
Назив: The influence of modern and conventional extraction techniques on the biological activity of the fruit of elderberry
Аутори: Vujanović, Milena  ; Zengin, Gokhan; Bajac, Jelena  ; Nikolovski, Branislava  ; Radojković, Marija  
Година: 2018
Публикација: Foodtech congress: Abstract book, IV International Congress “Food Technology, Quality and Safety”, 23-25.10.2018, Novi Sad
Издавач: Novi Sad : University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-054-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 83-83
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/444184
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.