Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioksidativna svojstva fenolnih komponenata semena sočiva (Lens culinaris L.)
Назив: Antioksidativna svojstva fenolnih komponenata semena sočiva (Lens culinaris L.)
Аутори: Dragišić-Maksimović, Jelena  ; Živanović, Branka  ; Maksimović, Vuk  ; V. Hadži-Tašković Šukalović
Година: 2010
Публикација: Ratarstvo i povrtarstvo
ISSN: 1821-3944 Ratarstvo i povrtarstvo Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. God. 47 br. 2 str. 555-560-560
VBS COBISS: 517042837
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/448688
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/517042837#izum.si
URL: http://www.nsseme.com/about/inc/casopisi/RP_2010-47_2.pdf
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.