Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioksidativna svojstva fenolnih komponenata semena sočiva (Lens culinaris L.)

Назив: | Antioksidativna svojstva fenolnih komponenata semena sočiva (Lens culinaris L.) | Аутори: | Dragišić-Maksimović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2010 | Публикација: | Ratarstvo i povrtarstvo | ISSN: | 1821-3944![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad : Institut za ratarstvo i povrtarstvo | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. God. 47 br. 2 str. 555-560-560 | VBS COBISS: | 517042837 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/448688 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/517042837#izum.si |
URL: | http://www.nsseme.com/about/inc/casopisi/RP_2010-47_2.pdf | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.