Резултати
еНаука >
Резултати >
Anti-nutritive and anti-allergic properties of green tea extract depend on catechins concentration and processing
Назив: | Anti-nutritive and anti-allergic properties of green tea extract depend on catechins concentration and processing | Аутори: | Ćirković Veličković, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | Polish Journal of Food and Nutrition Sciences | ISSN: | 1230-0322![]() ![]() |
Издавач: | Division of Food Sciences, Institute of Animal Reproduction and Food Research of Polish Academy of Sciences, Olsztyn, Gdansk | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 61 br. Suppl. 1 str. 22-22 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/449169 | URL: | https://mafiadoc.com/eurofoodchem-xvi-polish-journal-of-food-and-nutrition-sciences_59de6c6d1723dd9b166f7b5d.html | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.