Rezultati

eNauka >  Rezultati >  In vitro anti-hydroxyl radical activity of the fructooligosaccharides 1-kestose and nystose using spectroscopic and computational approaches
Naziv: In vitro anti-hydroxyl radical activity of the fructooligosaccharides 1-kestose and nystose using spectroscopic and computational approaches
Autori: Pejin, Boris  ; Savić, Aleksandar G; Petković, Milena M  ; Radotić, Ksenija  ; Mojović, Miloš  
Godina: 2014
Publikacija: International Journal of Food Science and Technology
ISSN: 0950-5423 International Journal of Food Science and Technology Pretraži identifikator
Izdavač: Wiley, Hoboken
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 49 br. 6 str. 1500-1505
DOI: 10.1111/ijfs.12445
WoS-ID: 000335940600009
Scopus-ID: 2-s2.0-84900507671
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/451269
https://dspace.ffh.bg.ac.rs/handle/123456789/573
http://rimsi.imsi.bg.ac.rs/handle/123456789/752
Projekat: Interakcije membrana sa unutarćelijskim i apoplastičnim prostorom: izučavanja bioenergetike i singalizacije koristeći biofizičke i biohemijske metode (RS-173040)
Biomarkeri u neurodegenerativnim i malignim procesima (RS-41005)
Sinteza, procesiranje i karakterizacija nanostrukturnih materijala za primenu u oblasti energije, mehaničkog inženjerstva, zaštite životne stredine i biomedicine (RS-45012)
M-kategorija: 
22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu

13
SCOPUSTM
12
OpenCitations
11
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.