Резултати

еНаука >  Резултати >  Important bacterial hazards in pork production
Назив: Important bacterial hazards in pork production
Аутори: Karabasil, Neđeljko  ; Dimitrijević, Mirjana  ; Lakićević, Brankica  
Година: 2013
Публикација: International 57th Meat Industry Conference, Meat and Meat Products - Perspectives of Sustainable Production, Belgrade, 10 - 12. June 2013
Издавач: Belgrade : Institute of Meat Hygiene and Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82547-07-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 132-136
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/453050
http://www.inmesbgd.com/images/savet/57/Proceedings_International_57th_Meat_Industry_Conference.pd
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/3851
URL: http://www.inmesbgd.com/images/savet/57/Proceedings_International_57th_Meat_Industry_Conference.pd
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.