Резултати

еНаука >  Резултати >  Environmental impacts of the confectionary industry
Назив: Environmental impacts of the confectionary industry
Аутори: Grahovac, Jovana  ; Rončević, Zorana  
Уредници: Galanakis, Charis M.
Година: 2021
Публикација: Environmental Impact of Agro-Food Industry and Food Consumption, Chapter 9
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Поглавље у монографији
ISBN: 978-0-12-821363-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 189-216
DOI: 10.1016/b978-0-12-821363-6.00012-6
Scopus-ID: 2-s2.0-85112613882
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/457089
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

9
SCOPUSTM
1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.