Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Meat in traditional Serbian cuisine
Naziv: Meat in traditional Serbian cuisine
Autori: Baltić, Milan Ž. ; Janjić, Jelena  ; Popović, Milka  ; Baltić, Tatjana  ; Bošković, Marija  ; Starčević, Marija  ; Šarčević, Danijela
Godina: 2018
Publikacija: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Pretraži identifikator
Izdavač: Institute of meat hygiene and technology, Belgrade
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 59 br. 1 str. 54-62
DOI: 10.18485/meattech.2018.59.1.7
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1558
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/265894924#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/458306
M-kategorija: 
24M24 - Rad u nac. časopisu međ. značaja

5
OpenCitations
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Creative Commons licenca