Резултати

еНаука >  Резултати >  Коришћење репичиног уља у исхрани шарана и лињака као фактора промене квалитета меса
Назив: Коришћење репичиног уља у исхрани шарана и лињака као фактора промене квалитета меса
Остали називи: Korišćenje repičinog ulja u ishrani šarana i linjaka kao faktora promene kvaliteta mesa
The use of rapeseed oil in the diet of carp and tench as a factor thataffecting meat quality
Аутори: Ljubojević, Dragana  
Ментор: Ćirković, Miroslav ; Todorčević, Marijana 
Остала ауторства: Stanaćev, Vidica; Milićević, Dragan  ; Vukadinov, Jovan 
Година: 2014
Публикација: Универзитет у Новом Саду
Издавач: Универзитет у Новом Саду, Пољопривредни факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 283175175
URI: https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/8808
http://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija145863165927595.pdf?controlNumber=(BISIS)100321&fileName=145863165927595.pdf&id=5127&source=NaRDuS&language=sr
http://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=100321&source=NaRDuS&language=sr
http://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/IzvestajKomisije145863167888532.pdf?controlNumber=(BISIS)100321&fileName=145863167888532.pdf&id=5128&source=NaRDuS&language=sr
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/461048
Пројекат: Uticaj kvaliteta komponenata u ishrani ciprinida na kvalitet mesa, gubitke i ekonomičnost proizvodnje (RS-31011)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца