Резултати
еНаука >
Резултати >
Fleksibilnost i kategorizacija objekata za proizvodnju hrane životinjskog porekla
Назив: | Fleksibilnost i kategorizacija objekata za proizvodnju hrane životinjskog porekla | Аутори: | Karabasil, Neđeljko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | V simpozijuma ,,Bezbednost i kvalitet namirnica animalnog porekla | Издавач: | Fakultet veterinarske medicine, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-80446-09-7![]() ![]() |
Колација: | str. 64-76 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/462282 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.