Резултати

еНаука >  Резултати >  New Lactobacillus strains with probiotic potential isolated from traditionally made Serbian cheese
Назив: New Lactobacillus strains with probiotic potential isolated from traditionally made Serbian cheese
Аутори: Muruzović, Mirjana Ž.  ; Mladenović, Katarina G.  ; Stefanović, Olgica D.  ; Radojevic Ivana  
Година: 2020
Публикација: FEMS Conference on Microbiology
Издавач: Beograd
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-914897-6-2
Колација: str. 167
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/462341
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.