Резултати

еНаука >  Резултати >  New Lactobacillus strains with probiotic potential isolated from traditionally made Serbian cheese
Назив: New Lactobacillus strains with probiotic potential isolated from traditionally made Serbian cheese
Аутори: Muruzović, Mirjana Ž.  ; Mladenović, Katarina G.  ; Stefanović, Olgica D.  ; Radojevic Ivana  
Година: 2020
Публикација: FEMS Conference on Microbiology
Издавач: Beograd
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-914897-6-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 167
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/462341
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.