Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of cocoa shell addition on physical properties of chocolate
Назив: Effect of cocoa shell addition on physical properties of chocolate
Utjecaj dodatka kakaove ljuske na fizikalna svojstva čokolade
Аутори: Barišić, Veronika; Lončarević, Ivana  ; Petrović, Jovana  ; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Miličević, Borislav
Година: 2020
Публикација: Book of Abstracts - Knjiga sažetaka / 18th Ružička Days Today Science - Tomorrow Industry - 18. Ružičkini dani Danas znanost – sutra industrija, Vukovar, 16-18 September 2020
Издавач: Zagreb: Croatian Society of Chemical Engineers (CSCE)
Osijek: University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek, Faculty of Food Technology Osijek
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-953-7005-72-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 93-93
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/463296
URL: https://www.hdki.hr/images/50012945/KNJIGA_SAZETAKA_18_RD_2020.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.